Betalningsmetoder

Betalningsmetoder

Om du har gjort en beställning via BricksDirect kan du betala med följande betalningsmetoder:

Banköverföring

Du kan betala din beställning på BricksDirect genom att överföra beloppet för din beställning, efter att du har gjort en beställning på BricksDirect, till vårt bankkonto. Du kan överföra pengarna till:

EURO betalningar:
IBAN: NL20RABO0157845079
BIC: RABONL2U

Icke-EURO-betalningar:
IBAN: LT243250069022214753
BIC: REVOLT21

I namn av: BricksDirect i Bergeijk

Vänligen notera vid betalningsbeskrivningen ditt ordernummer.

Om du betalar via förskottsöverföring kan det ta några arbetsdagar innan beloppet är mottaget hos oss. Vi skickar din beställning efter att din betalning har tagits emot. Så vänligen ta hänsyn till att leveransen av din beställning kommer att ta lite längre tid.

iDeal

Du kan betala din beställning hos BricksDirect via iDeal. iDeal är den mest använda betalningsmetoden på nätet i Nederländerna. iDeal har utvecklats av de nederländska bankerna. iDeal är en mycket välkänd betalningsmetod på nätet i Nederländerna. Om du betalar via iDeal kommer du att omdirigeras från BricksDirect till din egen nederländska internetbankmiljö för att betala beloppet för din beställning till BricksDirect.

Bancontact

Du kan betala din beställning till BricksDirect via Bancontact / Mister Cash. För belgiska köpare är det möjligt att betala sin beställning via Bancontact / Mister Cash. En betalning med Bancontact / Mister Cash är mycket enkel. Efter att ha lagt en beställning hos BricksDirect kommer du att omdirigeras till din egen bankmiljö där du kan logga in. På nästa skärm kan du betala beloppet för din beställning till BricksDirect.

Kreditkort

Vi accepterar alla VISA-, MasterCard-, Maestro- och American Express-kort. Vi tar inte ut någon transaktionsavgift för kreditkortsbetalningar. När betalningen har godkänts skickar vi produkterna till dig. Vanligtvis kommer informationen att verifieras inom några minuter, i ett fall kan det handla om mer än en dag.

SOFORT Banking

Du kan betala din beställning hos BricksDirect via SOFORT Banking. SOFORT Banking (tidigare DirectEbanking) är en enkel betalningsmetod online. Den används i olika länder. Med SOFORT Banking kan du betala din beställning hos BricksDirect både inom landet och utomlands. SOFORT Banking uppfyller höga säkerhetsåtgärder när det gäller betalningsmetoder på nätet. SOFORT Banking har fått TÜV-certifikatet för skydd av personuppgifter.

PayPal (endast betalningar i euro)

Du kan betala din beställning hos BricksDirect via PayPal. Med PayPal kan du betala direkt för beställning på BricksDirect online. PayPal erbjuder ett bra skydd och är tillgängligt i 190 länder. Du kan skapa ett PayPal-konto, från vilka betalningsmetoder du väljer beror på dina egna val. Om du vill betala via PayPal med ditt kreditkort eller bankkonto måste du först para ihop det med ditt PayPal-konto. Det finns också möjlighet att sätta in ett belopp på ditt PayPal-konto. PayPal är en enkel betalningsmetod, PayPal erbjuder också ett omfattande köparskydd.

Klarna - Betala senare

Företräcker du att betala i efterhand? Det är möjligt med Klarna. Efter att du har tagit emot beställningen får du en betalningsöversikt i din app eller via e-post. Du kan betala detta direkt via appen/betalningsknappen i e-postmeddelandet eller inom 14 dagar. Det är bekymmersfri online shopping utan ett obligatoriskt konto.

Klarna - Slice it

Om du har valt för Klarna slice it kan du betala din räkning i din egen takt. Alla beställningar för vilka du väljer det flexibla köpet på avbetalning kommer att samlas in på en tydlig månadsfaktura. Denna skickas alltid i mitten av månaden. Om detta är första gången du väljer att betala i avbetalningar skickar vi dig den första månadsfakturan under följande månad.