stars Utvalda kategorier
LEGO Architecture består av klassiska byggnadsverk från hela världen. Med allt från berömda byggnader till mer unika objekt är den ett fantastiskt tillskott till varje hem.
Upptäck glädjen i en annorlunda LEGO byggupplevelse! Hylla några av världens mest ikoniska konstnärer, band och karaktärer med dessa unika LEGO Art set. Skapa väggkonst att...
Återvänd till Pandora. LEGO Avatar-satser erbjuder en spännande och utmanande LEGO byggupplevelse för alla som älskar filmen eller teman som hållbarhet och respekt för...
Med LEGO BrickHeadz-byggsatserna kan du samla, bygga och organisera på ett helt nytt sätt.
Barn från 6 år och vuxna kan skapa en unik stil för hemmet eller ett eget utrymme med dessa LEGO porträtt i mosaikstil! Varje porträtt föreställer en ikonisk karaktär från...
LEGO City är en realistisk LEGO-värld som stimulerar barnets kreativitet. Klassiska fordon och byggnader från stadens myller.
Utveckla barns kreativitet med LEGO Classic. Seten innehåller idéer som hjälper dem att komma igång, och de är roliga för hela familjen!
Den fantastiska Minecraft-världen med sin unika karaktär återuppstår här i form av LEGO-klossar, som barnen kan använda för att skapa egna spännande Minecraft-historier.
LEGO Creator serien låter ditt barn experimentera med hus, bilar, flygplan och varelser. Med LEGO Creator 3-i-1-seten kan ditt barn även välja mellan 3 olika byggen för ännu...
Ge din byggare ett galet LEGO DIMENSIONS-multiversum! Barnet kan samla på sina favoritfigurer och väcka dem till liv i datorspelet.
LEGO Disney låter ditt barn bygga och berätta sina favoritsagor. Disneykaraktärer kommer till liv när ditt barn återskapar romantik, äventyr och hjältemod!
DOTS inspirerar barnen att ta ut svängarna, fylla världen med färg och aldrig sluta skapa! Det är pyssel för barn i unik LEGO-tappning.
Återskapa scener från LEGO DREAMZzz-tv-serien eller låt fantasin få fritt spelrum och bygg dina egna berättelser. Samarbeta med Mateo, Izzie, Cooper, Logan och Zoey när de...
Under 50 år har vi lanserat DUPLO set till små byggare med stor fantasi.
Låt byggarna hänga med sina LEGO Friends på loven. I allt från surfshoppen till skidliften kan barnen skaffa sig roliga minnen med sina bästa LEGO Friends!
Återupplev dina favoritscener från Harry Potter med de här magiska byggsatserna.
Med Hidden Side kan barn följa med ett gäng orädda spökjägare som vågar se det osedda och hjälpa till att förvandla en hemsökt värld till det normala, ett spöke i taget. Detta...
LEGO Icons-seten har tagits fram för att ge en byggupplevelse som är både utmanande och givande. Bland seten finns imponerande landmärken, modulbyggnader, klassiska fordon,...
LEGO Ideas-produkterna har hämtat inspiration från och röstats fram av LEGO-fans. Här hittar du både originalkoncept och filminspirerade byggsatser.
LEGO Juniors är en utmärkt utgångspunkt för att bygga med LEGO-tegelstenar och hjälper ditt barn att känna sig självständigt.
De spännande byggsatserna i serien LEGO Jurassic World innehåller dinosaurier för alla åldrar och dessutom coola fordon, hjältemodiga karaktärer, klassiska byggnader,...
Den fantastiska Minecraft-världen med sin unika karaktär återuppstår här i form av LEGO-klossar, som barnen kan använda för att skapa egna spännande Minecraft-historier.
LEGO Minions kommer. Är du redo? Ge din egen juniorskada en godbit med episka byggnader och spännande resor från LEGO Minions.
Monkie Kid är baserad på den gamla legenden om Kung Markatta och Färden till Västern, och formar en värld med traditionella hjältar och skurkar för en ny generation barn....
Sätt fart på dina LEGO-byggsatser med Powered UP-funktioner. Modellerna vaknar till liv med fjärrkontroller, motorer, batterier, sensorer och hubbar.
LEGO Speed Champions sätter barn i förarsätet i bilar som McLaren, Porsche och Ferrari.
Med gemensamma krafter kan byggarna skapa de klassiska All-Stars-figurerna från sina Star Wars-favoriter.
Med Marvel kan barnen ge sina hjältar liv. De kommer garanterat hitta på massor av nya äventyr för detta galna persongalleri!
Ta med din favoritkaraktär till den verkliga världen med LEGO Super Mario lekseten! Kom gång med Äventyr med Mario – Startbana, med figuren LEGO Mario som kan reagera på många...
LEGO Technic ger erfarna LEGO byggare en utmaning. Ditt barn kan bygga avancerade och verkliga funktioner som växellådor och styrsystem.
Serien THE LEGO BATMAN MOVIE består av ett antal funktionsspäckade fordon och platser som du känner igen från den animerade filmsuccén med samma namn.
Vi är tillbaka med ännu coolare byggsatser från THE LEGO MOVIE 2 för barn i alla åldrar. Massor av äventyr och alla dina favoritfigurer!
I THE LEGO NINJAGO MOVIE får ninjorna liv och du tas med på en resa som får dig att förstå vad som krävs för att bli en riktigt ninja.
Gör dig redo för Disneys och Pixars Toy Story 4 med de här häftiga nya byggsatserna med dina favoritfigurer.
Upplev fantastiska fantasiäventyr med musik och vänskap, med dessa satser som har inspirerats av den nya filmen Trolls 2: Världsturnén.
Ha kul med Unikitty! Väck liv i tv-serien och återskapa roliga scener från Unikittys roliga värld, eller skapa dina egna äventyr!
'
LEGO City
'
'
LEGO Friends
'